tirsdag 1. mai 2012

Nordfjordeid dag 1

Vi er i begynnelsen av Mai, det er tid for en av årets store fjordhest arrangement. Hingsteutsillingen på Eid, samt årsmøte i Norges Fjordhestlag.
Avreise fra Fossum 11:00 med BOBIL!!! Bobilturistene: Kristine R og hennes datter Sofie, Jarl og meg. (Ingen av disse har noen erfaring med bobil tidligere...)
Planen var
(siden vi for en gang skyld skulle på ferie uten hest) å ta det med knusende ro og oppleve mest mulig av det vårt vakre vestland kan by på. Vi startet turen mot Strynefjeld. Vi skjønner fort at dette å være bobilturister er noe spesielt... Vi møter en annen bobil som hilser. Første gang det skjedde tenkte vi at det var tilfeldig, men når det skjedde for 2. 3. 4. gang.. så skjønte vi at dette er bare noe man gjør i dette "miljøet". Så jada, vi har hilst på endel bobiler på vår ferd i dag.
Første utfordring møtte vi når vi var på toppen av strynefjeld. Da var planen å ta av riksvei 15 mot Geiranger og få med oss en fin kveld med godt vær der. Men nei da... Den veien var selvfølgelig ikke brøyta. Så rutinerte fjellturister vi er, hadde vi selvfølgelig ikke sjekka slike ting. Noe skuffet kjørte vi ned til Stryn, forbi Nordfjordeid og videre til Måløy/Vågsvåg. Bare for å få med oss noe :)
Nå sitter vi på en grusa plass litt oppi lia med utsikt over fjord og fjeld. Slettes ikke verst at vi fant denne plassen, synes vi hvertfall selv. (Bilde kommer i morgen, da sola er tilbake)
Flott over Strynefjeld
Ned fra Strynefjeld
Gliset!
2 kommentarer:

  1. Heihei!
    Savner deg masse på jobb... Men selvfølgelig unner jeg deg ferie :o) Ser ut til at dere koser dere max. Kjør pent videre, og nyt dagene!
    Klem, May-Linn

    SvarSlett
  2. Hei hei kjære deg :) Vi koser oss masse og prøver å nyte ferie livet ;)Kose deg du også. Klem

    SvarSlett