torsdag 6. juni 2013

Kjørestevne i Moss

I helgen som var, var det kjørestevne i Moss. Andre konkurranse for oss i middels klasse.
Ett par dager før ble det handlet penvogn, til dressur og presisjon :) En kjempe flott Spider fra Tidaholm. Det er en helt annen vogn å kjøre med enn det jeg er vandt til, og ikke rakk jeg å trene så mye med den før stevnet heller ;) Men det fristet lite å sette igjen den fine vogna hjemme, så den ble da med. Konklusjonen ble at jeg ønsket å gjøre det så bra som mulig i dressur, og da vil vognen og ekvipasjen telle noe. Så fikk presisjonen gå litt så der... Og det er der jeg var mest usikker rundt ny vogn :P

Med to biler, to vogner, campingvogn og hestehenger kom vi frem til Moss på fredag.

På lørdag kjørte vi dressur og presisjon. Dressuren gikk utrolig bra, alt klaffet! Birk holdt en god form gjennom hele programmet, voltene gikk som smurt og han tråkket godt under seg i samlingene. Kjempe fornøyd!! Vi fikk en utrolig 1.plass!! med 68%.
Presisjonen gikk ikke like bra, sånn på resultatlista. Men jeg er faktisk veldig fornøyd med hest og egeninnsats ;) Med ny vogn jeg bare hadde kjørt med en gang, var det veldig annerledes og kjøre presisjon. Før jeg kjørte inn på banen var jeg sikker på at jeg kom til å kjøre NED samtlige kjegler ;) Men neida, jeg kjørte sakte - veldig sakte, og rev faktisk bare en ball! Det ble en drøy tid, men happy likevel.

Maraton på søndag gikk veldig bra. Det ble en kort A-etappe og 3 hinder som vi kjørte 2 ganger. Birk syntes nok at underlaget var noe tungt i hinderene og jeg syntes ikke vi fikk den helt store farten. Men jevnt og fint gikk det.
Vi kom inn som første uplasserte (4.plass). Sammenlagt etter helgas klasser kom vi da på 2.plass :D
Kjempe fornøyd med Birk, som helt tydelig er klar for middels klasse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar