lørdag 5. mai 2012

Nordfjordeid dag 5

Stapp mett!! Har nettopp spist en deilig middag på veikro i Lom. Hjemmelaget medisterkaker, med poteter, kålrotstappe og masse saus.. nam nam...!
Vi er altså på vei hjem fra Nordfjordeid, vestlandsferien er ferdig. Over Strynefjeldet var det kolonne kjøring pga. veiarbeid, så vi måtte vente en times tid. Da var det jo veeldig praktisk med bobil, bare tusle bak og ta seg en matbit og en liten sove pause :)
Men over til noe mye mer spennende: hingstene. I dag var dagen da resultatene kom frem. Dagen startet med klassevis mønstring i alle klasser. Dommerne sin siste sjanse for å sette sine poeng. Deretter var det tid for opptog gjennom Eid sentrum. De fleste hingstene ble leid eller ridd gjennom de koselige gatene, med korps først. Ett veldig flott syn.
Amarok som lederbil :)
..Ikke hver dag man ser slikt..

Så var det tid for kvalitetsoppstilling og premiering!
I klasse 1A gikk Ronnjo av med seieren som spisshingst, han gikk i tillegg opp i premiergrad til 1.premie.
I klasse 2A ble Fjelltor spisshingst, han gikk også opp i premiegrad til 1.premie.
Av 4 åringene som har vært på bruksprøve på fjordhestsenteret var det Balder Mann som ble spiss med sin 2. premie.
Av 3-åringene, klasse 3, ble følgene kåret: Myromsliens Askeladden, Søljo, Rudsmo Robin, Fløgstad Odin, Kamillas Tord, Ninjar, Augustus Solberg og Smedsmos Major. Ninjar ble nr.1 i kvalitet, Fløgstad Odin nr.2 og Kamillas Tord nr.3. Det skal bli veldig spennende og se disse hingstene igjen til neste år :)
Været har dessverre vært helt elendig i dag. Kaldt, vind og snø! Så det var dessverre lite folk rundt ringen. Men på tross av været var det en flott opplevelse. Mange flotte hingster og mange hyggelig hestefolk!
Ronnjo tar en æresrunde og viser fram sin 1. premie.
Og Elvar viser frem sin 3.premie :)
Under premieringa av 4-åringene var det faktisk opphold!

Da er vi på Vinstra, begynner å nærme oss kjente strøk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar