torsdag 2. august 2012

Sommer

Til nå har jeg på en måte akseptert det... funnet en måte å leve med det... det er sånn det er... ferdig med det... Men nå har tålmodigheten min nådd ett høydepunkt. Så da går det utover bloggen min og alle dere som leser den ;)

Det har blitt august og jeg funderer på når jeg skal føle denne sommervarmen. Når vi skal få de lange dagene med sol og varme, de badene du bare må ha for å kjøle deg ned, de ridetimene jeg har på banen når jeg føler at en renner bort i salen, smaken av jordbær og fløte på terrassen, de varme sommerkveldene med grillmat og hyggelig selskap... Når skal dette skje?? Det har gått opp for meg at sommeren faktisk snart er over, uten at den egentlig har vært her. Vi er snytt for sommer 2012. Når jeg tenker etter, ble vi det i 2011 også..
Det er greit at det regner såpass at jeg setter pris på solen altså, men nå har jeg jo glemt hvordan sol og varme er! (Og nei... de få dagene vi har hatt med opphold, kvalifiseres ikke som sommerdager!)

I tillegg til at jeg sliter med å finne ut hvordan jeg skal komme over detta her, sliter også kornet og høyet. Og det er nok faktisk enda verre :P
Kornet drukner og årets 1.slått ble ett nederlag. Det ble aldri opphold nok til at høyet fikk tørka godt nok til å bli pressa til småbunter. Og det er såpass mye gjørme på jordet at omtrent halvparten av det som ble slått ikke egner seg til hestefôr... triste saker. Resten fikk vi redda, det ble pressa og pakka i plast.
Nå ventes det på tørt nok føre til å kjøre av resten av graset og få samla inn det ferdig pakka fôret....... Altså... vi venter på å få kjørt på jordet.. I August... Erre mulig?!

Hegglil og Ronja, ute på tur for å sjekke ut maten 
Så ja, nå er det snart høst og etter det kommer vinteren. Vanligvis nyter jeg sommeren og forsøker å manne meg opp til den kalde vinteren, med korte dager og håpløse treningsforhold... Og vinteren bruker jeg til å glede meg til sommeren... Men ja, hva skal man si? Hvordan skal jeg klare vinteren nå, med så kjip sommer? Jeg satser alle korta mine på høsten.

Depressivt depressivt depressivt. jeg skal forsøke å ta meg sammen til neste gang jeg skriver...


1 kommentar:

  1. Været får vi ikke gjort noe med dessverre. Det tok ferie samtidig med oss. Jaja, tujahekken hjemme har vokst bra i hvertfall ;o) Har ikke vannet ute enda i år..
    God helg!

    -> May-Linn

    SvarSlett