tirsdag 21. august 2012

Utstilling på Starum

Ronja har vært på sin første offisielle utstilling.
Nesten 100 hester var påmeldt til hoppe-og unghestutstillinga på Starum lørdag 18. august.

Fredag kveld besto i å vaske og gjøre klar den lille rakkern, det kostet endel tid og en stor mengde tålmodighet. Men vi ble da ferdig etterhvert :)
Vi dro fra Fossum lørdag morgen kl. alt for tidlig :P Beregne god tid når man har med åring på tur for første gang var nok lurt ja :) Jeg var veldig spent på hvordan hun skulle ta bilturen og dagen generelt. Hun har ikke vært mye borte fra mor eller bror, så det var litt spennende. Og hvordan ville hun takle andre hester?
Turen gikk veldig fint og det å ha henne med seg på nytt sted var ingen ting å bekymre seg for. Virket egentlig som at hun hadde drevet med dette i all tid... Men hun savnet nok muttern noe, hver gang hun så en annen guling var hun veldig nysgjerrig ;)
På vei opp til ringen
Etter noen runder i ringen var det klart for å høre hva dommerne mente. Spennende å stå der og vente på at karakterrekka skulle leses opp...


Rundt og rundt :P
 Ronja fikk: 8-preg, 7-framben, 8-bakben, 7,5-skritt, 7-trav, 8-helhet. Wow!! :D Det ble sløyfe!
Hun ble også stilt i kvalitet :) .........1 i kvalitet...........!!!!Kvalitets hesten ;)
 Alle hestene som hadde fått 1. i kvalitet eller 1.premiering var med på enda noen runder i ringen, det skulle kåres dagens hest. Ronja gikk rundt der sammen med 2 år gamle hingster, flotte varmblodser, trippete kaldblodser og hopper med hvite sløyfer, det var ganske så morsomt. Kremen av alle reprensenterte rasene :)
Lille Fossumronja!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar