mandag 1. oktober 2012

Kattene og Robin

Jeg møtte på Robin og pusene her en dag, de nevnte for meg at de var skuffet over at de ikke var representert på bloggen.. De mente at de hadde mye med gården å gjøre så ett eget innlegg var på sin plass. Jeg burde jo selvfølgelig ha gjort det for leeenge siden, ser jo den :P
Robin er mamma og pappas veldig maskuline kongepuddel... Han er familiens kosegris og turkamerat. Dagene til Robin går stort sett ut på å være oppsynsmann, det er altså ingen som kommer ned på Fossum uten at Robin har fått det med seg. Han følger bestandig med og er det noe som virker unormalt rapporteres det raskt til daglig leder ;) Utover dette gjør han det veldig sterkt som kattepoliti, holder orden i rekkene.

Kattene på gården har en oppgave og det er å holde det musefritt!! Og det klarer de utmerket!
Pusemamma og Supermario er to aktive damer som for det meste jakter mus og rotter.
Så er det Oliver, jeg tror egentlig ikke at han er en katt.. Altså han ligner jo på en katt, men der stopper det. Han er ikke observant, han er ikke kjapp på foten, han er ikke spesielt smidig eller atletisk og er ingen jeger.. Altså alle egenskaper en katt bør ha i mine øyne ;) I tillegg er han kronisk forkjøla.. Men han er en kul fyr da!
Nala er gårdens sjef og drama gueen ;) Og har spesialisert seg på fuglejakt - spurv og linnærle.

Mamma og pappa har også ett par katter. De er da huskatter og langt mer fine på det. De snorker på terrassen hele dagen lang og oppfører seg som konger, statsministere og olympiske mestere på en gang.. De er i en klasse for seg selv ;)

Terrasse kos :)
Robin på skautur

Oliver

1 kommentar:

  1. Burde legge ut et bilde av dramaqueen også.. ;)

    SvarSlett